Messze bent a tengeren van egy elvarázsolt sziget. Csak kedden és pénteken látható.

...

2010. március 24. 12:48 - Bodacsogár

Kijáratok kapcsolatokból

Mértékegység: hónap.
Adott hosszab-rövidebb párkapcsolat, hosszúságuk mérésére tökéletesen alkalmas 3 hatványai. (Legalábbis nálam eddig bejött)
Kijáratok:
30=1 Megismerkedtetek, de nem jöttetek be egymásnak, mosolygós búcsú, esetleg legközelebb. Majdhogynem fájdalom mentes, legalábbis gyorsan feleljthetõ. Legalább szex volt.
31=3 Elsõ nagy kijárat. Na most, leginkább elõforduló ok, az ijedtség. Hú ez tényleg komollyá válhat. Idõtöltésként mûködött a 3 hónap, ha innen továbbmegy tényleg komollyá fordul. Kissebb megrázkódtatás, de már igazi bántások is elõfordulhatnak.
32=9 Húh, teljes ijedtség a komolyságtól. Fogfehérje megmutogatása. Szabadulás az életfogytiglanból. Igazi sértettségek. Csupa fájdalom kiszabadulni.
33=27 Ez már nagyon komoly, de közben elromlott valaki. A szerelem csak eddig tartott, szépen elmúlt, lejárt a szavatossága. Már tervek születtek, teljes fájdalommal mûködik csak a kilépés. Örök emlék, nagy tapasztalat.
34=81 Esküvõ, család, gyerekek!? Vagy már megvalósult vagy nagy tervek ezek. Igazi egymástorkának ugrós vég. Örök harag és sohatöbbet ellenkezõ nemet, de a vége úgyis egy újabb próbálkozás.
35=243 Majdnem egy élet együtt. Szép. Család, közös barátok, gyerekek, ház, összetört álmok, örök sérelmek. Embertszomorító tapasztalatok. Ilyet többet soha. Jogi hercehurca, veszekedések és fenyegetések. Nagyon nagy hatások még a környezetre is, életek tönkretétele.
36=729 Csodás, már csak a halál vethet neki véget. Elismerés és talán boldogság. Egy élet egy másikkal. Talán ez az igazi szerelem.

Címkék: penész
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bimbirik.blog.hu/api/trackback/id/tr775972681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Casey 2010.03.25. 08:26:01

Nem éppen rossz meglátás, van benne igazság.

Bodacsogár 2010.03.25. 09:19:44

:)
Messze bent a tengeren van egy elvarázsolt sziget. Csak kedden és pénteken látható.
süti beállítások módosítása