Messze bent a tengeren van egy elvarázsolt sziget. Csak kedden és pénteken látható.

...

2010. október 31. 10:47 - Bodacsogár

Mi a fene történt???

Asszem igazán nagy bajban van körülöttem mindenki. Egyik a korházban ébredt, mert rohadékok voltak vele a másik rokonai egy bulin, a másik semmit nem tett azért, hogy ne így történjen. A harmadik nem tud mit kezdeni a dühkitöréseivel. A negyedik meg éppen csak keresi magának a bajt, hogy a lassan rendbejött élete elromoljon, mert fura ez az állapot. És végül, aki csak egyébként sem tudja hova tenni magát a barátok viszonylatában.

Tisztánlátás kedvéért. Hobbitnak nagy képszakadás egy bulin, valószínûleg megverték, majd kidobták, rendõrök hívtak mentõt hozzá. Szab unokatesói rendezték a bulit és Szab is ott volt és nem tett semmit, de ma már nagyon jól emlékszik mindenre és nem hajlandó nyilatkozni. Zs azon örvendezik errõl a bulirõl, hogy ivott fényt, ma reggel pedig egy kidobott cetli miatt jelenetet rendez nekem és mikor elindulok otthonról reggeliért, utánam jön és belerúg az ajtóba és ordít, hát ez lesz tõle egy kellemes emlék. És persze KáeL, akinek minden igazán jól megy, túl jól. Végül Z., aki teljesen elveszett.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bimbirik.blog.hu/api/trackback/id/tr635972153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Messze bent a tengeren van egy elvarázsolt sziget. Csak kedden és pénteken látható.
süti beállítások módosítása