Messze bent a tengeren van egy elvarázsolt sziget. Csak kedden és pénteken látható.

...

2012. február 16. 14:25 - Bodacsogár

Nem szenved, nem hisz, nem lát, nem sikít, csak kiált

Hát ki vagyok. Holnap vizsgázom, amivel, amúgy egész jól állok, már csak pontosítanom kell, meg egy kevés extra infot még megtanulni. Ilyen sem volt már rég azt hiszem. Ha ez kész akkor indulhatok a felépítõn, meg persze ott van még egy vizsga. Szép lesz a március is. :D
Amúgy egyre kevésbé vagyok beteg. Ez is úgy múlik  ahogy a tél is. A lényeg, hogy meg kell komolyodni, de csak mérsékelten. És több lelkesedéssel kell dolgokat csinálni, ami érdekes módon, tán még megy is, legalábbis az erõ megvan hozzá, és lassan, de biztosan haladni is fogok ezzel is.
Úgy érzem, hogy ez az év nagy változást hoz nekem, valahogy jobbnak kell most már jönni. Persze ezt most szépen lekopogom a virtuális tömörfaasztal alján bal kézzel középsõ újjal lentrõl felfelé kopogva.
Terveim vannak és mostmár céljaim is. Akár múködhet is, mert lassan elérhetõ közelségbe kerül minden. Nem hiányzik semmi, mert megvan minden.
Napi gondolatok, ami maradt belõlem egyenlõre ennek az évnek. 

Címkék: tükörvilág
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bimbirik.blog.hu/api/trackback/id/tr205971338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Messze bent a tengeren van egy elvarázsolt sziget. Csak kedden és pénteken látható.
süti beállítások módosítása