Messze bent a tengeren van egy elvarázsolt sziget. Csak kedden és pénteken látható.

...

2012. október 26. 12:05 - Bodacsogár

magányos-egyszerû-révedõs

tegnap szép idõ volt. egész nap ködös, egy kicsit párás és mégsem hideg. afféle sétáló idõ. szeretem, kellemes a parton lõdörögni olyankor és egy forrócsokira vágyni. olyan napok jutnak eszembe, amikor szintén ilyen volt az idõ, az érzések, amik akkor keringtek bennem, mint azon az esernyõs õszi napon, amikor barátokhoz igyekeztem végtelen szomorúan, vagy amikor örömmámorban az újdonságok miatt csa ültünk a padon és nem tudtunk betelni a másikkal a csodálkozástól, a ráeszméléstõl vagy csak amikor megérkeztem a kávégõz fölé meghitt beszélgetésbe elegyedve, mind fontos pillanat, sorsfordító gondolat. szeretem a tegnapot.  

Címkék: tükörvilág
3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bimbirik.blog.hu/api/trackback/id/tr295970856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kékmajom 2012.10.28. 01:50:17

Ez nagyon jó. Egyik felét átérzem, a másik felét csak olvasom, mert nem lehet részem benne. Mindenesetre a hangulata nagyon tetszik. De mindenesetre az sem rossz ha az időjárás azonosulni tud a hangulatunkhoz. köd, pára, hűvös, eső, ősz... bocs, elkalandoztam.

Bodacsogár 2012.10.28. 08:25:12

kíváncsi lennék, melyik felét csak olvasod. amúgy szinte minden évszakban vannak ilyen időjárási elemeim egyik másik már szerepelt. pl nyári záporban elázni vagy téli csípős hideges reggeli friss hóba belezuhanni és csak feküdni benne.

Kékmajom 2012.10.28. 17:08:35

A "barátok"-ra vonatkozó részt. Olyanokban nem volt részem.
Messze bent a tengeren van egy elvarázsolt sziget. Csak kedden és pénteken látható.
süti beállítások módosítása