Messze bent a tengeren van egy elvarázsolt sziget. Csak kedden és pénteken látható.

...

2013. június 29. 07:33 - Bodacsogár

testi bajok

nyafájásom rohamszerûen téreget vissza néha letépném a fejem a helyérõl, fõleg mikor a dupla monitoron idõzgetek. máskor meg mintha misem történt volna a leglzábban tekergethetem a fejem. szóval csak Ikonra vár a feladat, hogy rendbetegye, megmasszírozza. már belegondolni is csak jó, hogy a kezét végigsimítja a bõrömön, és õ is beindul. és annyi a nyakam helyretételének. ja és hamár lerobbanás. õ is küzd, az idei sressz meghozta az eredményét. lüktetõ fejfájásokkal és magasvérnyomással körítve. igazán rosszul tud lenni. a gyógyszerektõl kába és sokat alszik, pedig ki se váltott mindent. már ott tartok, hogy ismételten a jól bevált gyógyteás megoldást hívom segítségül, kiegészítésül. hiszen bogyók nem segítenek, melák csak rosszabbul van emiatt csak idegesebb, ez meg csak rontja a helyzetet.

Címkék: üvegcipõ
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bimbirik.blog.hu/api/trackback/id/tr735970519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kékmajom 2013.06.29. 22:18:38

Hát valami eszméletlen borzasztó rossz dolog ez a nyakfájás. Főleg ha egyről beszélünk.Volt olyanom, hogy ha csak megmozdítottam, a kínok kínját kellett átélnem, és majdnem összeestem, ha magamról megfeledkezve mozdítottam a fejemen. Két alkalommal két ember rakta helyre. Na mindegy. Nálad előbb a nyak rendbetétel lenne fontos, utána már könnyebb más egyébre koncentrálni.:) Jó igaz, az én esetemben nem volt ekkora a kísértés, mert aki molesztálta a nyakam, az egy 110 kilós kőműves bácsi volt.

Bodacsogár 2013.06.30. 12:35:01

:D :D :D nem is olyan nagy az a kőműves, de hát ha a kőművesné jobban bejön, akkor megértem a viszolygást. mellesleg rendbe tette tegnap, de addigra már a kezemet sem tudtam megemelni. persze ideges voltam miért nincs még itt segíteni. szóval hirtelen felindulásból összekaptunk, hogy mindkettőnknek csak a saját baja a fontos, majd lehiggadva, mozgatta ki a csontjaimat és izmaimat, néztünk bűntudatosan a másikra, hogy tényleg a másik is rosszul van. mondtam én, hogy feszültség forrás lett a baj. konstatálva, hogy hülyék vagyunk.
Messze bent a tengeren van egy elvarázsolt sziget. Csak kedden és pénteken látható.
süti beállítások módosítása