Messze bent a tengeren van egy elvarázsolt sziget. Csak kedden és pénteken látható.

...

2013. szeptember 20. 23:28 - Bodacsogár

korlátokról esett szó

igen félek, rettenetesen. és végre volt alkalmam beszélni Á.-val. értett talán. most egy kicsit be vagyok állva. de ez kényszerû következménye volt ennek. félek, hogy még mindig fiatal vagyok ilyen komoly dolgokhoz Ikonnal, és hogy a barátaimmal töltott estéknek befellegzett, mint amilyen most Á.-val is volt. pedig csak két üveg bort ittunk meg.

Címkék: szféra
4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bimbirik.blog.hu/api/trackback/id/tr505970420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dzsu 2013.09.21. 22:25:14

Jeeez, és még ivásra is ugyanazt a napot választottuk. (Szólj, ha zavar a pofázásom! Csak nem tértem magamhoz... annyi minden ismerős, amit írsz.)

Bodacsogár 2013.09.22. 14:26:22

:D áháháááááá amúgy jó kis este volt, nagy életbölcsességekkel, stb... (nem, nem zavar, örülök, hogy itt vagy.)

Kékmajom 2013.09.23. 11:43:33

Pedig a korábbiak alapján az volt a tippem, hogy Ikon fél ettől, csak jobban, mint te. Talán ebben van ráció. De amúgy ez a kérdés mindenkiben felmerül ha komolyabb vizekre evez a kapcsolatában. Ilyenkor talán azt érdemes mérlegelni, hogy milyen a mostani kapocs minősége, és ezek alapján mégkésőbb milyen lesz. De ez utóbbival nem mondtam újat. Ha jelenleg nem az igazi, nem biztos hogy érdemes komolyítani (magyaros).

Bodacsogár 2013.09.23. 13:20:45

nem attól félek, hogy vele lesz komolyabb, hanem hogy én nem készültem még fel erre, várom, nagyon, és alig is. de a változást nehéz megemésztenem ebben. de most kaptam még egy kis időt és lassan beszélni is fogunk, mert úgy hiszem erre neki is szüksége van.
Messze bent a tengeren van egy elvarázsolt sziget. Csak kedden és pénteken látható.
süti beállítások módosítása