Messze bent a tengeren van egy elvarázsolt sziget. Csak kedden és pénteken látható.

...

2013. október 13. 20:03 - Bodacsogár

ma elkezdtem felszámolni a múltat, megrögzötten tartogattam azt a cukorgyûjteményt, amit romlott cseresznyétõl kaptam egyik amortizációs napomra, még gyûjtöttem is mellé egy adagot. most pedig egytõl egyik öntöm a teámba õket. vége és ennyi volt, megromlott és elmúlt. az meg egyenesen teccett amikor pénteken portás helyettem cinkelte Z.-t, mert már nekem annyit sem ér a dolog, de portás számára fontos volt, hogy az orra alá dörgölje, hogy jó vagyok. és bizony jó vagyok. routerparát megoldóan jó, finom ebédet tálalóan jó, pöpec sütit készítõen jó, de valahogy a jól fizetõ munkák vezetõi ezt nem akarják látni, hogy munkában is jó lennék nekik. 

Címkék: szféra
4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bimbirik.blog.hu/api/trackback/id/tr525970399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kékmajom 2013.10.14. 16:54:54

Nem t'om felétek hogy van, de a főnökök inkább a nyalásra figyelnek fel. Az meg nem lényeg,hogy közben az ilyen tagok szívesen hátbaszúrnák a vezetőt. Nekem ez sosem ment, de láttam pár ilyen esetet.

Bodacsogár 2013.10.14. 21:59:46

nem, itt most szó sem volt puncsolásról. de visszaolvasva tényleg van egy ilyen olvasat is. köszönöm, hogy látattad velem. alapszitu tán legrövidebben amennyiben nem lettél volna olvasóm még ennek a blogomnak az elején. Z=zigmund egyik legjobb barátom, aki egyik napról a másikra csak eltűnt az életemből, majd csak már nem is köszönt ha találkoztunk, választ nem kaptam, sem értelmet és most a semmiből előtűnt, elkezdett a cégnél dolgozni, és valahol úgy érzem hogy ő neki ott folytatódik, ahol abbahagyta, de én közben letettem róla, és tovább léptem, mert már nem volt arra erőm, hogy még vele is megbírkózzak. portás meg kifejezetten szeret engem és valamit megérzett ebből az egészből, hogy nem húzom fel a kesztyűt olyan helyzetben, csak egy lemondó legyintéssel hagyom rá a beszélgetést is, tehát csak az orra alá dörgölte Z-nek, hogy megérdemlem az elismerést, amit kapok a vezetőmtől. és ez esett jól, hogy kiállnak mellettem vele szemben, érte, értem, nekem, neki. a munka meg csak onnan jött, hogy egyszerűen nem kapok olyan állást, ami jobban fizetne mint a mostani, amiben nem csak tengődnék hónapról hónapra.

Kékmajom 2013.10.15. 18:28:48

Köszi, hogy felsötétítettél, mert nem volt teljesen világos. A hozzászólásom kizárólag az utolsó mondatodra vonatkozott. Hogy ebben az esetekben szeretnek felfigyelni a főnökök valakire. Akkor ez jól kialakult szitu volt.:) Szerintem mehet a fenébe az aki idővel átlát rajtad, majd hirtelen megint nekiáll barátkozni. Persze lehet hogy egy mélypontját élte akkor.

Bodacsogár 2013.10.15. 21:03:34

hát persze gondoltam én is. amúgy igen ő azzal magyarázza, hogy rossz korszak, mélypont, elhiszem és aláírom, hogy van ilyen, de egy idő után mer nem írható ennek a számlájára a dolog, ezzel viszont már nem is próbálkozik. úgy érzem küldöm a levesbe, mert többet ilyenre nincs szükségem és a bizalmat már elmélypontozta...
Messze bent a tengeren van egy elvarázsolt sziget. Csak kedden és pénteken látható.
süti beállítások módosítása