Messze bent a tengeren van egy elvarázsolt sziget. Csak kedden és pénteken látható.

...

2013. október 29. 17:41 - Bodacsogár

orvos megint

és megjött az eredmény is a vizsgálatról, teljesen feleslegesen bizonygatta az orvos az igazát, mert ha baj van, akkor én azt megérzem. most is ez történt, elváltozás a szervezetemben, gyulladás és ciszta gyanu. most kezelések egyenlõre, meg citológia, plusz rendszeres kontroll.

Címkék: szféra
4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bimbirik.blog.hu/api/trackback/id/tr925970378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kékmajom 2013.10.29. 19:24:17

Affenébe. Remélem nem rosszindulatú. Gyakran nyugodt marad és nem bánt senkit.

Bodacsogár 2013.10.29. 21:20:45

még a ciszta sem biztos, egyenlőre csak gyanu, de majd a labor kitalálja mi ez. addig is nincs aggódás és szinte biztos, hogy van rá megoldás, mert korán észrevett vagy mi. a fele orvosi szöveget már nem értettem, mert egy folyamatos érthető gondolatmenetben nem tudta elmondani, de amúgy nem ugyanaz az orvos volt, hanem rögtön a főorvos vett át.

Klímamenekült 2013.10.30. 21:01:02

Nekem tavaly találtak egy majdnem 5cm-es cisztát, műteni is akarták. Nem hagytam, hanem elkedztem teakeveréket inni + Bioptron lámpázni, és összement a felére egy hónapon belül.:)

Bodacsogár 2013.10.31. 16:22:54

az szerencse, majd a következő eredményektől függ minden, most nagyjából 2 cm nagyságú elváltozásról van szó. csak izgatott vagyok az eredmények miatt, mellesleg minden alternatív módszer érdekel, nem mindig tartom hasznosnak a modern orvostudományt. a példád alapján van is okom rá. amúgy megvan még vagy teljesen el is tűnt?
Messze bent a tengeren van egy elvarázsolt sziget. Csak kedden és pénteken látható.
süti beállítások módosítása