Messze bent a tengeren van egy elvarázsolt sziget. Csak kedden és pénteken látható.

...

2013. november 24. 15:54 - Bodacsogár

oreók

egyik vasárnap délelõtt az oreo kekszekrõl magyaráztam Ikonnak. soha nem ettem még, csak a neten belefuttam egy receptbe. majd miután kibeszéltem magam, mondta, hogy a svédek patknyokon kísérleteztek, és kiderült, hogy a fehér krémje függõséget okoz. egy héttel késõbb, mikor már a kekszekrõl meg is feledkeztem, hozott nekem egy egész dobozzal. lol. hát gondoltam, ha csak függõség azt megbírom. de így biztos, hogy karácsonyra az egyik dolog lesz, amit sütök.

Címkék: szféra
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bimbirik.blog.hu/api/trackback/id/tr725970353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L 2013.11.24. 19:01:38

túl finom, vagy valami narkotikumot tartalmaz? :) szegény patkányok. ha ilyesmit kísérleteznek rajtuk, az még oké. inkább, mint amikor daganatok meg hiv ellenszereit.

Bodacsogár 2013.11.24. 20:28:30

patkányos résszel egyetértek, viszont a krém annyira egyszerű, nem tudom mi van benne, amire rá lehet szokni, bár az biztos, hogy én sem igazán tudtam letenni a dobozt, amíg el nem fogyott, pedig nem is vagyok édesszájú, de sajnos a hallucinációk elmaradtak utána. így marad a túl finom része a dolognak. ;)
Messze bent a tengeren van egy elvarázsolt sziget. Csak kedden és pénteken látható.
süti beállítások módosítása