Messze bent a tengeren van egy elvarázsolt sziget. Csak kedden és pénteken látható.

...

2014. január 19. 20:25 - Bodacsogár

hétvége

hihetetlen ez az ember. jött betegõrnek, no meg persze házipizzát enni. meglátta a szép új telefonomat és meglepõdött, már említettem neki, hogy nokia winfónt szeretnék venni, akkor közölte, elõször nagyjából egy hétig, hogy csak androidosat szabad, mert..., majd utána a köv héten már a nokia lett a téma, mert hogy azt sem szabad, mert mindnek olyan bugja van, amitõl egy bizonyos idõ után megszûnik mûködni, de ennek ellenére õ is egy jó ideig ezekbõl válogatott. szóval csak kézbevette, fordigatta, bemászott a menübe és egy jó 5 perc múlva közölte, hogy jó telefon és nagyon fogom szeretne, no meg persze vigyázzak nagyon rá. fene se érti.
de mivel olyan rosszul voltam, hozott nekem sok rajzfilmet, többek között elkezdtük a sárkányosat sorozatban és hát a 4 részt követõen elszundítottam, de éjfélkor felkeltett, hogy ágyazás, fekvés. õ már rég horkolt, mikor én még mindig fulladoztam, mert egy orrlyukam sem szelelt, még annyira sem, mint máskor amikor meg vagyok fázva. fáradt voltam és álmos. játszottam a telefonon jó ideig, majd kettõkor, amikor már ismét felébredt, mert megint fordultam egyet, döntöttem úgy, hogy elõveszem a füldugót és párnát húzok a fejemre, ami ugyan a légszomjat nem oldja meg, de kicsit segít kizárni a fejembõl a betegség tudatát. mire visszaért a vécérõl, már aludtam is, állítólag az összes takarót elnyúltam és nem akart felébreszteni, hogy betakarózzon, mert végre aludtam. édes, csak remélem nem kapta el. persze másnap egész nap folytattuk a mesemaratont, én rettenetesen fáradtan, mert hétkor már fenn voltam ismét a légszomj miatt és nem is tudtam visszaaludni. de legalább folyamatosan kérdi hogy vagyok, azt hiszem utólag megértett csütörtökön. csak már nem beszélünk róla, mert mindenki ért mindent.
holnap legalább túlóra., jólenne egy kis háttér feladat. csak az esõ ne esne.

Címkék: szféra
4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bimbirik.blog.hu/api/trackback/id/tr715970298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Demonia 2014.01.19. 21:18:38

jobbulást! :)

Kékmajom 2014.01.31. 01:08:24

A pozitív csalódás ritka, de most mégis utolért téged.:) Remélem folytatódik ez az érzés. Hm.. lehetne mit tanulni tőle figyelmesség terén. Jó dolog, hogy észreveszed és értékeled a kisebb törekvéseket is, amiket érted tesz.

Bodacsogár 2014.02.01. 07:15:36

mindig bennem van ez az érzés, számomra mindig meglepő, hogy figyel rám és az a rengeteg szeretet is a szemében, ezért nem tudok összekapni, ha ott van velem. szinte minden dörrenésünk telefonon keresztüli. :D

Kékmajom 2014.02.02. 03:31:24

Az szerencsés, ha inkább csak telefonon keresztüli.:) Felém sajnos minden lehetséges élethelyzetben előfordul.
Messze bent a tengeren van egy elvarázsolt sziget. Csak kedden és pénteken látható.
süti beállítások módosítása