Messze bent a tengeren van egy elvarázsolt sziget. Csak kedden és pénteken látható.

...

2014. február 18. 19:52 - Bodacsogár

örömök

annál nagyobb öröm nincs is, amikor az ember éppen használatra készen bontja ki a frissen vásárolt ultravékony óvszert és a csomagolás szuper piros, szilikon kinézetû, epres jószágot tartalmaz.

Címkék: szféra
3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bimbirik.blog.hu/api/trackback/id/tr25970286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kékmajom 2014.02.23. 00:01:57

Én miért nem fogok ki ilyet?:( :) Felismerhető volt a jószág, netalántán pont zsiráf?;) Fura a gondolat, hogy óvszer tud kifejezetten pozitív meglepetést okozni.. általában negatívról hallottam.:)

Bodacsogár 2014.02.23. 07:19:16

Nem kicsit nevettünk mikor az eper illatról rájöttünk, hogy tévesen lett ultravékonyba csomagolva. ��

Kékmajom 2014.02.24. 02:23:22

És ismét bebizonyosodik, mennyire sötét is tudok lenni. Jól félreértettem a dolgot, már azt hittem, hogy valami latex állatkát mellékelnek a szokásos mellé. De már világos a dolog, érdekes logisztikai probléma lehet a gyárban. De gondolom a célnak így is megfelelt.:) Egyébként az ultravékonytól mindig is paráztam, jó hallani, hogy van aki nem.:)
Messze bent a tengeren van egy elvarázsolt sziget. Csak kedden és pénteken látható.
süti beállítások módosítása