Messze bent a tengeren van egy elvarázsolt sziget. Csak kedden és pénteken látható.

...

2014. április 05. 09:09 - Bodacsogár

na most?

hát nem is tudom, lehet itt az alkalom arra, hogy ezt a blogot befejezzem, ami lassan egy 10éves közösségi élet maradéke. helyette pedig a már jó ideje tervezett spanyolnyelvû tanulós blogmat írjam. vajon mi legyen?
Címkék: szféra
4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bimbirik.blog.hu/api/trackback/id/tr835970265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L 2014.04.06. 20:26:31

kár volna érte (:

Kékmajom 2014.04.07. 03:52:29

Szia,
kicsit rossz, hogy csak most írok neked, ilyen blogpusztulatos időkben. Megijedtem, hogy a blogodra menvén ez a blog.hu jött be. De üresen, bejegyzések nélkül. Örülök, hogy nem lett nagy technikai probléma.

De hogy a kérdésedre is feleljek, szomorú lenne, ha abbahagynád ennek a blognak az írását. Ahogy te is mondtad, elég nagy múlttal bír, de ami lényegesebb, az a sajátos, őszinte stílusod... itt még ragozhatnám a dolgokat, de talán fölösleges.
Kár lenne veszni hagyni, de szíved joga ezt eldönteni, hogy hogy legyen, mert ez a te világod. Ha abbahagyod, biztos szomorú lennék, de az az én bajom.:)

Ha esetleg idegen ez a környezet, azt nem csodálom. Nem tudom mennyire értesz a design/téma/sablon buheráláshoz, de ha nem és ez valamit hozzátesz a dolgokhoz, akkor megpróbálok segíteni valami jó sablon összehozásában.

Bodacsogár · http://bimbirik.blog.hu 2014.04.07. 18:19:31

Szia!
Ez a blog.hu számomra elég nehézkes, egyenlőre áthoztam a blogot, de ha úgy érzem, akkor harakiri, addig is itt bóklászom egy kicsit. Sablon készítéssel sincs gond, talán csak fáradtnak érzem magam a hozzászokáshoz és az újhoz. Meg hát hiányozni fognak, akik mondjuk nem költöznek.
Remélem sokan maradnak, talán engem is meggyőzne. addig is nekilátok a spanyolos bloghoz.

Kékmajom 2014.04.13. 21:30:42

Igen, átérzem ezt a problémát. Gondolom akkor egy wordpress migráció sem jelentene megoldást, wp.com, vagy az enyémhez, vagy egy L-hez hasonlóan önálló oldal..
A blog.hu sajnos nem egoblog irányzott oldal, inkább talán a hírmegosztásra mennek rá.
Szerintem idővel a továbbiakat illetően adni fogja magát minden.
Messze bent a tengeren van egy elvarázsolt sziget. Csak kedden és pénteken látható.
süti beállítások módosítása