Messze bent a tengeren van egy elvarázsolt sziget. Csak kedden és pénteken látható.

...

2014. május 06. 20:46 - Bodacsogár

ruhák

szóval csütörtökön elvileg szerződés írás, már csak az a kérdés, hogy ott tudok-e lenni rajta. csak két órával kell hamarabb eljönnöm munkából. csak 2 óra, remélem elengednek, no meg a jövőheti üzemorvosi vizsgálatra is.

Ikon hatására próbálom fellendíteni az egyéni üzletemet, kell a kereset kiegészítés. Ikon is segít benne elvileg, bár most a kedve egy kissé elhagyta, de ő  akarta az online részét csinálni.

mellesleg elmentünk alsónadrágot vásárolni, vettünk is persze, node nem olyan pöpec konyharuha mintásat, mint amilyet szerettem volna, enyhén selymes tapintású anyagból. de helyette legalább vettünk nekem is törökös-buggyos-térdnacit tetszetős kékben. ami különösen furi, mert nem szeretem a kék színt, de mostanában valahogy mindig összefutok a pont jó árnyalataival.

szedem az orvos által elírt vackokat, már nagyon várom a végét, mert elég gázosnak érzem a  kötelező gyári mellékhatásait.

idiótának érzem magam és bepalizhatónak. túl sok dolgot csinálok egyszerre és még akarnak is több feladattal ellátni. 

de legalább lassan elválaszthatatlannak érzem magam a telefonommal. hülye okos vackok.

Címkék: üvegvilág
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bimbirik.blog.hu/api/trackback/id/tr126128264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Messze bent a tengeren van egy elvarázsolt sziget. Csak kedden és pénteken látható.
süti beállítások módosítása