Messze bent a tengeren van egy elvarázsolt sziget. Csak kedden és pénteken látható.

...

2014. május 11. 20:38 - Bodacsogár

Pompei

elaludtunk a filmen, pedig alig vártam már, hogy havas dzson meghaljon, igazán a vulkánnak drukkoltam. átlósan feküdtünk, fél 4-kor ébredtem, hogy ruhában vagyok és nem is fürödtem, szóltam Ikonnak, hogy megye fürödni, csatlakozott, majd aludtam 8-ig és míg ő kipihent engem, hajnali sorozattal tengettem az időt.

megcsináltam életem első pesztóját, isteni lett, még nem tudom mire használom fel, de tök mázli, hogy a piacon vettem a zöldséget és hogy a petrezselyme is gyönyörű volt, a felmondásomat is azzal egy időben nyomtattam ki, így egy adag zöldség és eper mellett ért haza.

nyugodt vagyok az új munka miatt, és már kínnal megyek a régibe. fájnak azok a lehetőségek, amik egyáltalán nem voltak adottak számomra a cégnél, pedig ahogy ők fogalmaznak már szakértő voltam, de már annál is több. a mentor, az oktató, az ügyintéző, a csoportösszetartás, a segítség. fáj, hogy soha nem is értékelték volna, csak néhány szép szóval, hogy grat a negyed éves csoport elsőségért, vagy az éves értékesítési verseny 3. helyezéséhez.

már csak két hét, addig is filmek, majd utána nagy hajtás és remény, hogy ott  is tudok több, mint megfelelően teljesíteni.

Címkék: üvegházhatás
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bimbirik.blog.hu/api/trackback/id/tr716153619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kékmajom 2014.05.16. 15:55:23

Szerintem tényleg az irigység nem engedte, hogy bármilyen formában is elismerjenek. (Lehet talán ezért is egészségtelen, hogy versenyeztetik a dolgozókat, mert egy alapot ad a feszültségre.) Mindenesetre egy új munkahely is előrelépés. Szerintem nagyon jól csinálod a dolgokat.:)

Amennyire megismertelek, már meg sem lepődök, hogy a vulkánnak szurkoltál.:) De tetszik.:D

Bodacsogár · http://bimbirik.blog.hu 2014.05.16. 16:02:31

Elkerülhetetlen volt a vulkán győzelme, így muszáj voltam a legerősebbre voksolnom.
Sajnos a munkahely típusa nem engedte a jutalmazást és előrelépést, így kénytelen voltam váltani, ez sem lesz sokkal jobb, de legalább valamivel több lesz a lehetőség.
Messze bent a tengeren van egy elvarázsolt sziget. Csak kedden és pénteken látható.
süti beállítások módosítása