Messze bent a tengeren van egy elvarázsolt sziget. Csak kedden és pénteken látható.

...

2012. szeptember 05. 20:35 - Bodacsogár

hétköznapi varázslatok

hiányolom a péntek estét, mindenen csak nevetni, olyan jó volt. beszívni és még azon is nevetni, ami szomorú, kitörõ, víg mámorban, egymásnak esni, mintha ilyen többet nem lenne, nem is lesz most egy darabig, közbejön az élet, munka, tanulás, hogy utána még több ilyen lehessen. végül kifáradva nyúlni el az ágyon. nem s tudom, hogy jó volt-e. jött az álomtalan alvás, sokszori felébredés, hozzábújás és búcsúzás. nyugodt vagyok, de valahol elvesztem a hétköznapok szürkeségében. õ aggódik és ideges, még az újdonságok varázsa fekszi meg a gyomrát. várok, hogy ismét tallkozzunk, ott félúton. hogy a varázslat visszatérjen. alattomosan szökik az õsz, világfájdalmat érzek. pénteken félig még nár volt. lassan megint öregszem, eladom a korom annak, aki a legkevesebbet kéri tõlem, neki adom a korom, hogy visszatérjen. megpofoznám. ráordítanék, megmosolyognám. a szeme is nevetne. mingyárt október.

Címkék: üvegtégla
3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bimbirik.blog.hu/api/trackback/id/tr795970982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kékmajom 2012.09.09. 00:21:32

Ismerős érzések, de szerintem nem jelent rosszat az ősz közeledte. És ami a postodban leírtak alapján történt, nem hangzik rosszul, bár lehet, hogy rosszul értem, de jobb megragadni az apró örömöket, amit egy szürke hétköznap adhat.

Bodacsogár 2012.09.09. 00:51:44

nem, nem volt rossz, boldog voltam, mint mindig, ha velem van. csak aggódom, hogy az újdonság miatt kevesebbet lesz velem, illetve, hogy hagytam a mindennapokat rám/ránk ülni. ezen változtatnom kell és szeretni továbbra is minden percet az életemből. de az őszt továbbra sem tudom szeretni, az olyan nem én, hiába vagyok gyermeke, még meg kell találnom benne magam. és köszönöm igazad van.

Kékmajom 2012.09.09. 01:36:37

Az élet kegyetlen valósága, hogy megfoszt minket attól, hogy a szeretteinkre rendes figyelmet fordíthassunk. Minden apró dologgal visszafog minket és csak abban reménykedhetünk, hogy ezt az egyszerű dolgot a másik fél tudomásul veszi.. Ő is tapasztalja ezt; ha nem most, akkor idővel. Az őz talán a legszebb évszak. Nem olyan ingergazdag, mint a nyár, de talán pont ezért is több teret ad a saját érzéseinknek. Lehet, hogy ezért nem szeretik oly' sokan.
Messze bent a tengeren van egy elvarázsolt sziget. Csak kedden és pénteken látható.
süti beállítások módosítása