Messze bent a tengeren van egy elvarázsolt sziget. Csak kedden és pénteken látható.

...

2013. szeptember 19. 17:08 - Bodacsogár

plafonról

felhúzom a térdem és elfekszem, arcom lóg csak ki a vízbõl, nem szeretem telitölteni, szeretem, ha csak annyi van benne, hogy elfekhessek és még az arcom ne merüljön a víz alá. sok víz gyorsan hül... kevesebb víz még gyorsabban. felnézek. nagyon messzinek tûnik a plafon. a kád szélére emelem a lábam. nagyot sóhajtok. becsukom a szemem. a hajam az arcom körül lebeg... lebeg. eszembe jut, õsz van. nyáron féltem az õsztõl, gyûlöltem. talán most szeretem. szép a horrorisztikus esti ég a holddal és a csupaszodó fák árnyékával. hideg van. örülök a meleg víznek. új kabátot is vettem. kinyitom a szemem. nagyon messze van a plafon. szívesen lennék ott fönn. buborék, mint a léggömb, buborék. hûl a víz. felülök. kihúzom a dugót. csak ülök, míg le nem folyik. bõrömön érzem a víz apadását. fáj kimászni, nehéz megmozdulni. ülök felhúzott térdel és nem mozdulok.

Címkék: Tükörszilánk
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bimbirik.blog.hu/api/trackback/id/tr415970423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kékmajom 2013.09.22. 12:39:48

Az ilyen dolgaidat olyan átérezhetően írod le, hogy részben már-már átélem, másrészt betépek tőle, és tetszik.:) Bár ez az állapot vagy hangulat szerintem két dologtól jöhet elő; egyik a nyugalom/üresjárat, másik a megzuhantság. Remélem az első talált. A szövegkörnyezet is nyugalmi állapotról árulkodik.

Bodacsogár 2013.09.22. 14:32:58

a fürdős élmények általában az üresjáratnak köszönhetőek, nagyon szeretek fürödni és ott mindig tisztázódnak a gondolataim, és őszintén bevallva nem mondom, hogy néha nem tépek mielőtt beülnék a fürdőkádba, legfeljebb amiatt zuhanok meg. :D úgy próbálom leírni, hogy ha később eszembe jut akkor visszaolvasva teljesen felidézhetővé tudjon válni, mert volt valami fontos az élményben, ami kell még nekem, hogy ne felejtsem el... :D
Messze bent a tengeren van egy elvarázsolt sziget. Csak kedden és pénteken látható.
süti beállítások módosítása