Messze bent a tengeren van egy elvarázsolt sziget. Csak kedden és pénteken látható.

...

2013. október 24. 17:52 - Bodacsogár

el ne felejtsek januárban biciklis kesztyût venni

ezen a héten nem dolgoztam, minek is. amortizációs hetem van. és talán az egyik legjobb ünnep volt idéig, nem is a hivatalos amortizációs napomon, hanem eggyel késõbb, de tényleg úgy érzeztem magam, mint Gombóc Artúr a csokiboltban. Anyu sütött nekem túrótortát feketére karamellesedett banánnal, aminek nagy részét Ikon ette meg, isteni volt. vettünk egy új farmert. Ikon is írt már rögtön ébredés  után nekem üzenetet, majd kaptam tõle egy fazsiráfot :D , egy fél órával késõbb egy doboz fehércsokis alkoholos meggyes bonbont húzott elõ, ezután egy félórával egy üveg sangriát halászott ki a táskából, majd még késõbb még egy ajándékot kaptam, ami inkább kettõnk örömére fog szolgálni. és mindezt akkora ártatlan arccal csinálta, hiszen mindig kikötöm, hogy nincs ajándék, nincs ünneplés. és persze ezt szóvá is tettem neki, mire csak annyi volt a válasz, hogy éppen ezért csinálta. igazán jó volt, és ezzel valami bennem is változott, valami amit eddig is tudtam egyszerûen csak valósággá vált.

Címkék: üvegvilág
4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bimbirik.blog.hu/api/trackback/id/tr395970388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L 2013.10.24. 20:23:52

kétségkívül tud valamit a srác :) ilyen tapintatosan és határozottan ünnepelni valamit, amit az ember amúgy nem akar...

Bodacsogár 2013.10.24. 21:42:12

hát igen :D jól hasznosította a tapasztalatait, én meg így elrakhattam a voking ded nézős napomat.

Kékmajom 2013.10.25. 23:49:08

Lám hasonló időben van ilyen amortizációs napunk.:) Ez a fazsiráf tényleg jópofa ötlet volt. Ráadásul jó gazdához került. Megint utólag is gratula hozzá.;)

Bodacsogár 2013.10.26. 08:07:58

naaaa. :D tö jó. boldogot kívánok így utólag is. jaja, zsiráfnak igazán örültem, már csak egy zsiráf plüss a vágyam, ami olyan szétesős és nincs merevítés a nyakában. :D
Messze bent a tengeren van egy elvarázsolt sziget. Csak kedden és pénteken látható.
süti beállítások módosítása