Messze bent a tengeren van egy elvarázsolt sziget. Csak kedden és pénteken látható.

...

2010. július 19. 16:12 - Bodacsogár

Törzshelyrõl

A patika:

Más néven borpat avagy hivatalosan Borpatika. Tulajdonosa Csabi, a kedvenc, örök és elnyûhetetlen, fiatalos lendülettel és jó reklámként szolgáló, bohó férfi. Tiszta szeszt ugyan nem árulnak, de a házipálinkájuk 52 foknál kezdõdik és meg nem áll az abszintig. Fõ profilja  a bor ugyan, de sörimádók is kapnak fogukra valót. Kicsi, hûvös pince. Csupa ismert ember, mindig mosolygós pultosok. Boda kedvenc helye. Kultúrált törzsközönség, sok finom gyógyszer tokajból. Édes vörös/száraz fehér. Free wifi és sok-sok ott töltött óra, egy könyvvel és kávéval/üdcsivel vagy társasággal és inkább borral/sörrel.

Címkék: tükörsík
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bimbirik.blog.hu/api/trackback/id/tr965972335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juszticia 2010.07.19. 16:27:14

Nahát! Miért nem jöttem rá rögtön?...:D Szóval egy nagyon klassz hely! :) Jó ilyen helyen kévézgatni, az biztos! (Meg a többi is nagyon jó!) Ági

Bodacsogár 2010.07.19. 16:34:18

:D Ja, ma már meg sem tudnám mondani, hogy keveredtem oda elõször. De az is meg van már vagy 3-4 éve. Azt hiszem kell egy ilyen mindenkinek. A legjobb pedig, hogy mindig van ismerõs, ha más nem akkor a pultosok. Mellesleg Reni, az egyik pultos isteni fánkot csinált szombaton.
Messze bent a tengeren van egy elvarázsolt sziget. Csak kedden és pénteken látható.
süti beállítások módosítása